+31 6 401 461 86

info@unlimitedmarketing.nl

Voorstel Robin Best / LedUpp

Hi Annelieke,

Wat ontzettend leuk dat ik ook een voorstel mag doen voor jullie 2 bedrijven. Hieronder vinden jullie het voorstel voor LinkedIn Marketing voor LedUpp. En het voorstel voor een nieuwe website voor Robinbest.nl

Ik kijk uit naar onze samenwerking!

Groetjes, Xander de Bruine

Voorstel Website voor robinbest.nl

Wat is inclusief?

– Ontwerpen en Bouwen Website robinbest.nl met 2 revisie rondes
– Totaal 12 pagina’s: Home, Buitenreclame, Drukwerk, LedUpp, Duurzaamheid, Over Ons, Referenties, Contact, Voor gemeentes, Werken bij, Werkwijze, en Offerte pagina.
– Een uniek en op maat gemaakte webdesign
– Animaties
– Responsive maken voor mobiel en tablet.
– Beveiligen van de website
– In de Nederlandse taal

 

Wat is exclusief?

– Content in de vorm van: teksten, privacy policy, algemene voorwaarden en foto’s. Prijs op aanvraag
– Maandelijks onderhoud website
– Domein + Hosting

 

 

 

 

 

 

Timeline

De gemiddelde doorlooptijd van een website is 6 weken. Let op; dit is sterk afhankelijk van de samenwerking, hoe snel we content krijgen aangeleverd maar ook bijvoorbeeld feedback.

Unlimited Support

Na het bouwen van de website bieden wij ook maandelijks support aan om jouw website in shape te houden. Uiteraard is dit niet een verplichting, maar wel zo handig!

Inclusief:
– Kleine aanpassingen website: foto’s, tekstuele aanpassingen of ander soort content
– Update website en plugins
– Maken van backups van de website
– Bewaren van “online” gegevens en bestanden
– Beveiligen website

Exclusief:
– Bouwen van volledige pagina’s
– Structurele aanpassingen website
– Creëren van content

Prijs per maand:
€ 99,- excl. 21% BTW

5% korting als je voor het hele jaar afneemt.

Eenmalige investering website

Eenmalige Investering:  €5.420,- excl. 21% BTW

 

 

Betaaltermijnen

50% aanbetaling
25% halverwege na akkoord ontwerp
25% bij oplevering

 

 

Akkoord

Ik vertrouw erop je hiermee een passend voorstel te doen. Heb je nog vragen, dan hoor ik
dat uiteraard graag.

Als je akkoord gaat met deze offerte, dan verzoek ik je per e-mail een akkoord te versturen naar info@unlimitedmarketing.nl. Na akkoord + betaling 1e termijn zullen wij de werkzaamheden starten.

Deze offerte is geldig tot 19 september 2023.

Online adverteren via LinkedIn

Bereik LedUpp haar doelgroep met Social Advertising

via LinkedIn

De doelgroep van LedUp écht bereiken? Ga dan voor social media advertisement. Deze advertenties worden gericht op specifieke doelgroepen op basis van demografische gegevens, functie omschrijving, interesses en gedrag, met als doel de zichtbaarheid te vergroten en potentiële klanten te bereiken.

Hoe ziet dit traject eruit?

Voor online marketing werken wij in een traject van 4 weken (1 maand), dit traject ziet er elke maand hetzelfde eruit zodat jij weet waar je aan toe bent. Onze diensten zijn maandelijks opzegbaar, echter adviseren wij wel altijd minimale afnamen van 3 maanden, zodat we echt een goede strategie kunnen neerzetten.

Stap 1: Strategie

Aan het begin van elke maand bespreken we de doelen en activiteiten die we gaan uitvoeren voor LedUpp. Welke diensten gaan we uitlichten, doen we een win-actie of richten we op een speciaal evenement.

Stap 3: Launching!

We gaan aan de slag om LedUpp naar nieuwe hoogtes te brengen. Wij gaan alle campagnes inrichten en ervoor zorgen dat deze optimaal werken.

Stap 2: Content

De benodigde content die we nodig hebben om de strategie uit te voeren gaan we maken. Dit kan in de vorm van foto’s, filmpjes, teksten, hashtags etc zijn. Ook kijken we naar de performance van de content van vorige maand.

Stap 4: Evalueren & Optimaliseren

Het is onze missie om jullie blij te maken met onze diensten. Daarom hebben we maandelijks contact om de voortgang te bespreken en ontvangen jullie een rapportage van de resultaten.

Stap 1: Strategie

Aan het begin van elke maand bespreken we de doelen en activiteiten die we gaan uitvoeren voor Club Doen. Welke diensten gaan we uitlichten, doen we een win-actie of richten we op een speciaal evenement.

Stap 2: Content

De benodigde content die we nodig hebben om de strategie uit te voeren gaan we maken. Dit kan in de vorm van foto’s, filmpjes, teksten, hashtags etc zijn. Ook kijken we naar de performance van de content van vorige maand.

Stap 3: Launching!

We gaan aan de slag om LedUpp naar nieuwe hoogtes te brengen. Wij gaan alle campagnes inrichten en ervoor zorgen dat deze optimaal werken.

Stap 4: Evalueren & Optimaliseren

Het is onze missie om jullie blij te maken met onze diensten. Daarom hebben we maandelijks contact om de voortgang te bespreken en ontvangen jullie een rapportage van de resultaten.

Voordelen van Online Adverteren

Adverteren via sociale media biedt verschillende voordelen. Hier zijn de belangrijkste voordelen:

 

Gerichte doelgroep

Sociale media platforms stellen adverteerders in staat om hun doelgroep zeer nauwkeurig te targeten op basis van demografische gegevens, interesses, gedrag en zelfs online activiteiten.

Maandelijks opzegbaar

Sociale media platforms hebben geen ingewikkelde contracten en looptijden. Daarnaast vinden wij het ook vervelend om op contract basis te werken. Bij ons kan je maandelijks opzeggen, uiteraard als je het een maand van te voren laat weten.

Meetbare resultaten

Sociale media advertentieplatforms bieden uitgebreide analytics en meetbare resultaten. Je kunt bijhouden hoeveel mensen je advertenties hebben gezien, hoe vaak erop is geklikt en hoeveel conversies er zijn gegenereerd.

Creatieve mogelijkheden

Sociale media bieden diverse advertentieformaten, zoals afbeeldingen, video's, carrousels en diavoorstellingen. Dit geeft je de vrijheid om creatieve en boeiende advertenties te maken die de aandacht van je doelgroep trekken.

Wat zijn de maandelijkse kosten?

Budget van de campagnes bepaal jezelf en zijn voor eigen rekening.

Meet the team!

Xander de Bruine

Oprichter & Eigenaar

Leuk je te ontmoeten! Ik ben een gepassioneerde ondernemer die jouw marketing van A tot Unlimited regelt. Met mijn creatieve aanpak, betrokkenheid en transparantie maak ik van jouw bedrijf een marketingraket. Ik zet altijd dat extra stapje voor jouw onderneming en ga er vol enthousiasme voor. Let’s do this! 🚀

Femke Kloosterman

Social Media Expert

Is de social media strategie helder? Dan kom ik om de hoek kijken. Ik help jou met social media van A tot Z. Ik maak de foto’s, bedenk pakkende captions, de juiste hashtags en ik zorg ervoor dat de posts geplaatst worden. Kortom, jij hoeft niet meer naar je social media om te kijken. Zo kan jij je focussen op andere belangrijke zaken, fijn toch?

Mati di Masso

Digital Designer

Met UX/UI-design heb ik de perfecte manier gevonden om de twee belangrijke dingen in mijn leven te combineren: anderen helpen hun meest authentieke zelf te zijn en de onvermijdelijke drang naar efficiëntie en het oplossen van problemen. Ik ben geboren en getogen in Buenos Aires en ik ben na bijna 9 jaar in Londen, weer terug in Argentinië. Ik kan zowel in het Spaans als in het Engels communiceren.

Weet je nog niet of wij je kunnen helpen?

Geen probleem! Neem gerust contact met ons op via WhatsApp, E-mail of plan een online call in voor meer informatie!

Open chat
Hoe kunnen we helpen?
Hey 👋
Hoe kunnen we je helpen te groeien?