+31 6 401 461 86

info@unlimitedmarketing.nl

Online marketing voor van haneghem

Diensten

Google Ads & Instagram Ads

Diensten

Campagnes
Marktonderzoek
Content Creatie

Opdrachtgever

Van Haneghem

Branche

Tuin, landschap en meubilair

Wie is Van Haneghem?

Het familiebedrijf Van Haneghem en is opgericht in 1965. Van Haneghem Tuin en Landschap is een specialist op het gebied van tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en tuininrichting. 

De winkel is een portaal naar een ongekende collectie van gerenommeerde merken. Die duizenden meubels en accessoires kunnen zij onmogelijk in hun winkel tonen. Daarom hebben zij per seizoen een wisselende selectie. Van Haneghem heeft de grootste buiten showroom voor tuinmeubilair in Nederland met een oppervlakte van 2700m2.

 

Probleemstelling

Van Haneghem is een bekende naam in de tuinenbranche, maar zijn voornamelijk bekend om het ontwerpen, aanleggen, onderhouden en inrichten van tuinen. Echter heeft Van Haneghem ook een prachtige showroom met een waanzinnige collectie tuinmeubilair. Helaas was dit bij het grotere publiek nog niet bekend. Om die reden heeft Roosmarijn van Haneghem ons benaderd om daarvoor een plan te maken.

 

Oplossing

Na intern onderzoek hebben wij een duidelijk beeld gekregen wat Van Haneghem hier zelf al aan doet. Online nagenoeg niks! We hebben een plan opgesteld om via diverse online kanelen meer naamsbekendheid te generenen voor de showroom. Dit hebben wij gedaan door middel van Google Ads en Instagram advertising. Hierbij hebben we ons gericht op specifieke locaties als Heiloo, Amsterdam, ‘t Gooi en Aerdenhout en omgeving.

 

Weet je nog niet of wij je kunnen helpen?

Geen probleem! Neem gerust contact met ons op via WhatsApp, E-mail of plan een online call in voor meer informatie!

Open chat
Hoe kunnen we helpen?
Hey 👋
Hoe kunnen we je helpen te groeien?