+31 6 401 461 86

info@unlimitedmarketing.nl

Brand Identity & website voor Gomanza Group 

Diensten

Branding & Website

Diensten

UI/UX design
Rebranding
Brandbook
Logo Icon

Opdrachtgever

Gomanza Group

Branche

Business
Vastgoed
Capital
Investments

Wat is de Gomanza Group?

Gomanza Group is een groep van verschillende bedrijven die samen werken onder de overkoepelende organisatie Gomanza Group. Binnen de group vallen; Gomanza Business, Gomanza Real Estate, Gomanza Capital en Gomanza Investments.

 

Aanpak

We zijn begonnen met het opmaken van de branding, positionering voor het merk. Hierin hebben we als lijdraad Gomanza Prince aangehouden, welk een bekende paard is in de draf sport. Hoe moet het merk eruit zien, wat willen we uitstralen en wie is onze doelgroep. Dit alles hebben we samengevat in een Brandbook voor Gomanza Group.

Aan de hand van het brandbook zijn we een nieuwe website gaan ontwikkelen. Hierbij was het belangrijk om een luxe en duidelijke uitstraling te geven, zodat zakenpartners direct weten wat Gomanza Group voor activiteiten uitvoert.

Verder helpen we Gomanza Group maandelijks met het opstellen en opmaken van digitale documentaties zoals investments folders en presentaties.

 

Vraag

De samenwerking met Gomanza Group is begonnen bij de vraag; hoe kunnen we Gomanza Group duidelijk naar buiten brengen waarbij de sub-bedrijven en activiteiten ook duidelijk zijn?

 

Weet je nog niet of wij je kunnen helpen?

Geen probleem! Neem gerust contact met ons op via WhatsApp, E-mail of plan een online call in voor meer informatie!

Open chat
Hoe kunnen we helpen?
Hey 👋
Hoe kunnen we je helpen te groeien?