+31 6 401 461 86

info@unlimitedmarketing.nl

Website, branding & logo voor energieadvieslab

Diensten

Branding & Website

Diensten

UI/UX design
Website
Branding
Brandbook
Logo & Icon

Opdrachtgever

Energie Advieslab

Branche

Energielabel / Duurzaamheid

Wie is energie advieslab?

EnergieadviesLab is een onafhankelijke adviesbureau gericht op energielabels en het verduurzamen van vastgoed. Ze zijn dé partner voor woningeigenaren, vastgoedbeheerders en makelaars. Hun aanpak is gericht op snelheid en deskundigheid. Ze geven energieadvies en krijgen daar zelf ook energie van! Ze zijn werkzaam in de omgeving van Naarden, Bussum, Huizen en Groningen.

 

Vraag

Na een mooie carriere in het vastgoed besloot Diede om voor zichzelf te beginnen. Ze raakte enthousiast over duurzaamheid en in combinatie met haar kennis in vastgoed besloot ze het Energie Advieslab te starten. Direct bij de start heeft zij Unlimited Marketing benaderd voor het ontwikkelen van de totale branding en een compleet nieuwe website “from scratch”. Super gave opdracht!

 

Aanpak

We zijn begonnen met een brainstormsessie, waarin we hebben gekeken naar de doelgroep, doelen van het bedrijf en de wensen van Diede. Vanaf daar zijn we begonnen met het vormgeven van de branding, sfeer en beleving. Vervolgens hebben we een logo en icon ontwikkeld, natuurlijk allemaal met hetzelfde ‘brandingsausje’. Zodra de branding inclusief het brandbook klaar was, hebben we de website ontworpen en gebouwd. Diede maakt ook gebruik van Unlimited Support, waarmee we haar website maandelijk onderhouden. 

Meer weten over Unlimited Support? Klik hier!

 

Weet je nog niet of wij je kunnen helpen?

Geen probleem! Neem gerust contact met ons op via WhatsApp, E-mail of plan een online call in voor meer informatie!

Open chat
Hoe kunnen we helpen?
Hey 👋
Hoe kunnen we je helpen te groeien?