+31 6 401 461 86

info@unlimitedmarketing.nl

Onze diensten

Marketing van A tot Unlimited op het hoogste niveau. Door jouw favoriete marketing agency in ‘t Gooi. Wij maken voor elke ondernemer een plan op maat bestaande uit onderstaande diensten, om jouw onderneming verder te laten groeien.

championslounge.nl

Webdesign

Websites

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige websites die perfect aansluiten bij de unieke wensen van onze klanten. Met trots bieden wij een breed scala aan oplossingen, variërend van WordPress tot Webflow.

Webshops

Wij bieden krachtige e-commerceplatforms, van Shopify tot WooCommerce, om jouw online succes te stimuleren. Of je nu veel producten wilt aanbieden of je juist wilt specialiseren in een niche markt. Wij zijn jouw partner in Naarden en Bussum voor een aansprekende en gebruiksvriendelijke Webshop.

Website/Webshop Feedback

Benieuwd hoe jouw website ervoor staat? Met onze feedback service ontvang je een schermopname video van 10-20 minuten, waarin ik feedback geef op jouw huidige website. Waar zitten de quick wins? En wat kan anders?

Unlimited Support

Met Unlimited Support ben je voor een vast bedrag per maand helemaal gedekt voor al jouw website onderhoud. Updates, beveiligen, back-ups en kleine aanpassingen, we got you!

Marketing

Google Ads

Echt boven aan in Google? Met Google Ads zorgen we ervoor dat jouw bedrijf opvalt wanneer mensen op zoek zijn naar jouw producten of diensten. Door strategische zoekwoorden te targeten, optimaliseren we jouw advertenties voor maximale zichtbaarheid en relevante leads. Of juist om lokaal gevonden te worden in bijvoorbeeld Naarden of Bussum.

Social Advertising

Breng jouw bedrijf in de schijnwerpers met krachtige Social Advertising! Bereik jouw doelgroep in één klap en verhoog de verkoop met onze winstgevende strategieën. We zijn actief op alle populaire sociale mediaplatforms zoals; Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en Tiktok.

Content Marketing

Met goede en relevante content kun je klanten binden aan jouw bedrijf. Je kunt hierbij denken aan afbeeldingen, teksten, video’s, nieuwsbrieven, banners maar ook influencers en podcasts. Samen met jou maken wij altijd een content strategie die bij jouw online strategie past. Daarnaast verzorgen wij ook alle social media kanalen zodat jij dit niet meer hoeft te doen of iemand voor hoeft aan te nemen, wel zo makkelijk!

E-mail Marketing

E-mail Marketing is de sleutel tot het opbouwen van duurzame klantrelaties en het stimuleren van herhaalde aankopen. Bereik jouw klanten met boeiende nieuwsbrieven, gepersonaliseerde aanbiedingen en exclusieve inhoud die hen betrokken houden en aanzetten tot actie.

Marketingstrategie

Voor elk bedrijf een unieke en passende marketingstrategie. Een mix van online en offline activiteiten. Of je nu alleen het Gooi wilt bereiken of heel de wereld. Wij maken een passende strategie die bij jouw ambities past!

Branding

Brand Story

Een intensieve sessie van 2 uur, waarin wij de onderdelen voor jouw branding gaan samenstellen, zodat jij een geweldig merk kunt neerzetten. Wat is jouw propositie, een goede merknaam, tone of voice, USP’s en wat voor verhaal breng jij naar buiten? De investering voor branding ontvang je terug als wij ook de website mogen bouwen!

Logo Development

Je start een nieuw bedrijf, merk of je wilt gewoon weer eens wat anders met je logo. No Problemo! Wij ontwikkelen creative logo’s en icons voor jouw bedrijf of merk.

Brand Identity

Een sterke brand identity maakt jou uniek. Het creëert herkenning, vertrouwen en emotionele verbinding met jouw doelgroep. Ontdek hoe wij jouw merk laten opvallen en succesvol maken.

Re-Branding

Ben je jouw huidige branding helemaal zat? Of heb je eigenlijk geen idee of je wel een branding hebt? Wij toveren jouw huidige branding om tot een super strakke en moderne branding die bij jou past!

Printing & Printdesign

Een mooi ontwerp voor visite kaartjes, brochures of verpakkingen? Wij maken het en laten deze ook direct printen. Want ja, het is wel zo lekker als dat allemaal onder 1 dak kan!

Unlimited Specials

Naast onze bekende diensten van Webdesign tot Marketing, bieden we ook een aantal diensten aan waar we bij Unlimited veel vraag naar hebben. Voor deze diensten hebben we een vaste prijs gemaakt zodat je weet waar je aan toe bent. Onderstaande diensten zijn er voor jouw onderneming als je even vastloopt, feedback wilt of gewoon maandelijks support wilt ontvangen.

Website feedback

€195

eenmalige investering

 • Gepersonaliseerde feedback op jouw website van 10-15 minuten
 • Doormiddel van een schermopname video
 • Waar zitten de zwaktes

Strategy session

€349

eenmalige investering

 • Strategische sessie van 2 uur
 • We bespreken jouw propositie
 • Hoe kan jij je onderscheiden?
 • Waar liggen jouw kansen?

Unlimited support

€99

/pm

 • Website/Webshop onderhoud
 • Updates, back-ups & beveiliging
 • Kleine aanpassingen website
 • Telefonisch advies

Weet je nog niet of wij je kunnen helpen?

Geen probleem! Neem gerust contact met ons op via WhatsApp, E-mail of plan een online call in voor meer informatie!

Open chat
Hoe kunnen we helpen?
Hey 👋
Hoe kunnen we je helpen te groeien?