+31 6 401 461 86

info@unlimitedmarketing.nl

Brand Identity & website voor de champions lounge

Diensten

Branding & Website

Diensten

UI/UX design
Rebranding
Brandbook
Logo Icon

Opdrachtgever

Champions Lounge

Branche

Business Club / Voetbal

Wat is de Champions lounge?

Champions Lounge, de meest prestigieuze plek in de Johan Cruijff Arena waar de top van het zakenleven, (ex) topvoetballers, BN’ers en culinaire sterrenchefs elkaar ontmoeten. Gastheren Bas Poel, Ronald de Boer en Sjaak Swart omlijsten de evenementen en dragen zorg voor telkens scherpe analyses, onvergetelijke ontmoetingen en ervaringen. Deze “huiskamer van Johan Cruijff” zoals hij door de familie Cruijff wordt genoemd is exclusief toegankelijk voor members of op uitnodiging door members van de Champions Lounge.    

 

Vraag

De samenwerking met de Champions Lounge is gestart op het moment van het opmaken van diverse documenten om investeerders aan te trekken om de Champions Lounge over te nemen. Na de overname heeft de Familie Poel mij benaderd om een re-branding uit te voeren op het merk en een nieuwe, moderne website te ontwikkelen.

 

Aanpak

We zijn begonnen met de re-branding voor het merk. Het logo zou blijven bestaan, echter hebben wij deze opgefrist met nieuwe kleuren en het toevoegen van een CL icon, voor de mobiele en tablet versie van het logo. Verder hebben we een uitgebereid brandbook ontwikkeld waarin exact staat omschreven hoe het merk gebruikt dient te worden door derde partijen. Na de rebranding zijn we aan de hand van het brandbook een nieuwe website gaan ontwikkelen. Hierbij was het belangrijk om een luxe uitstraling te geven, dat het voor de membesr overzichtelijk is op welk moment welke events gepland staan en ook om foto’s terug te vinden van evenementen die eerder hebben plaats gevonden.

 

Weet je nog niet of wij je kunnen helpen?

Geen probleem! Neem gerust contact met ons op via WhatsApp, E-mail of plan een online call in voor meer informatie!

Open chat
Hoe kunnen we helpen?
Hey 👋
Hoe kunnen we je helpen te groeien?